Interstellar na nových fotografiích

Vydáno: 15.10.2014 19:00 - | foto: facebook tvůrce

Nolanovy - stejně jako Abramsovy - filmy mají kampaň postavenou na postupném odhalování informací ohledně zápletky. Mohou si to ale dovolit, protože se chodí na tvůrce, příběh, žánr, hvězdy ad. jsou až sekundární.
Fotografie z filmu  / InterstellarInterstellar má zatím "nejkonvenčnější" kampaň z posledních filmů Christophera Nolana. Žádná mockumentární videa, která by propojovala jednotlivé díly (Batman začíná a Temný rytíř). Žádný důmyslný marketing na netu odkrývající identitu záporáků a povahu fikčního světa (Temný rytíř povstal). Ani prequel komiksy, které by mohly usnadnit porozumění tomu, co se na začátku odehrává (Počátek).

Namísto toho několik fotografií, na které se můžete podívat výše v galerii, a oslavné prohlášení ze strany herců, čím se Interstellar z hlediska sci-fi kánonu a Nolanovy tvorby liší. Kdo nemá rád sci-fi, která vypadají, jako že se divákovi snaží navodit psychotropní stavy, bude spokojen. A komu vadilo, že nolanovky jsou chladné a odtažité, ten bude spokojen, protože údajně jde o příběh plný emocí. Tak jistě.




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY