Drax Ničitel se pokusí zdolat Jamese Bonda

Vydáno: 13.10.2014 18:34 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Castingové zprávy o nové bondovce pokračují - nejnovější informace nasvědčují tomu, že by si jednoho ze záporáků filmu měl zahrát Dave Bautista, představitel Draxe z marvelovky Strážci Galaxie.
Dave BautistaV pátek jsme vás informovali o tom, že si hlavní ženskou roli v nadcházející čtyřiadvacáté bondovce zahraje francouzská herečka Léa Seydoux. A protože se start natáčení (6. prosince) neúprosně blíží, objevují se další castingové informace - tou nejnovější je spekulace ohledně jednoho ze záporáků filmu jménem Hinx. Pro něj režisér Sam Mendes shání představitele, který by navázal na tradici bondovských záporáckých sidekicků, jíž v rámci série drží postavy jako Nick Nack, Oddjob nebo Čelisti. 

Nyní to vypadá, že si takovou roli zahraje Dave Bautista, jenž přesně sedí do popisu fyzicky zdatného a nadaného jedince ve věku 30 až 45 let. Herec, původně wrestler, se ve filmovém průmyslu postupně objevil v menších rolích snímků jako Pěsti ze železa nebo Riddick, letos se však širší veřejnosti představil coby Drax v úspěšné marvelovce Strážci Galaxie. Na oficiální potvrzení ze strany studia jistě nebudeme dlouho čekat.

Nová bondovka dorazí do kin 22. října příštího roku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY