James Franco ve slavných filmech

Vydáno: 17.09.2014 15:00 - | foto: Disney

James Franco. Bývá zvykem uvádět před jménem profesi, takže: režisér, scenárista, herec, kameraman, producent, spisovatel, malíř James Franco. Zapomněl jsem na něco? Jistě, nově i moderátor...
James Franco ve filmu Nevyřízený účet / HomefrontJames Franco, vskutku renesanční umělec. Podíval se, jakou profesi ještě nevyzkoušel - a zjistil, že nemoderoval žádný zábavný pořad. Proto pro AOL vznikla originální série Making a Scene with James Franco, která má deset dílů. První epizoda bude mít premiéru již tento čtvrtek. Pro lepší představu se podívejte na video:

Making a Scene with James Franco.

Z něj jste si jistě udělali obrázek, o co v pořadu půjde. Pokud ale čtete dál, aniž byste minutové představení zhlédli, tak jenom pro představu: James Franco se zhostí úlohy moderátora v show Making a Scene with..., kdy bude předehrávat slavné scény z kultovních či klasických filmů. 

Vtip je v tom, že tyto scény zaslali samotní diváci, a to prostřednictvím netu. A na zajímavosti celému konceptu předehrávání (či "přehrávání") dodá to, že může dojít ke cross-overu. Franco si může na kole vytočit postavu z Napoleon Dynamit, ale ta se má ocitnout ve scéně z Pulp Fiction: Historky z podsvětí. Už se bavíte? Níže se můžete podívat na fotografie z některých scének, na které se můžete těšit (či "těšit"). Poznáte je? Napište nám do diskuze.

James Franco James Franco








James Franco James Franco








James Franco James Franco


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY