Upíři a vlkodlaci se vrací: Underworld totiž dostane reboot

Vydáno: 30.08.2014 14:51 - Martin Bubrín | foto: Sony Pictures

Akční hororová série Underworld s Kate Beckinsale má na svém kontě celkem čtyři díly, studio však zvažuje kompletní reboot a další porci béčkových soubojů mezi upíry a vlkodlaky.
Kate Beckinsale ve filmu Underworld: Probuzení / Underworld: AwakeningUnderworld by se dal ve filmovém světě přirovnat jedině k Resident Evil - obě hororové série nejsou nikterak kvalitními počiny v daném žánru, ale vzhledem k zástupu věrných fanoušků a nízkým produkčním nákladům se jejich vznik vždy vyplatí. Zatímco zombie série s Millou Jovovich by měla skončit v příštích letech šestým dílem, upírská sága bude pokračovat ještě dále...ovšem bez Kate Beckinsale. V plánu je totiž kompletní reboot celé franšízy, který by se podle prvních dohadů měl jmenovat Underworld: Next Generation. 

Ten by sice produkoval režisér většiny dílů Len Wiseman, ale svou manželku by do něj už neobsadil. Podle podtitulu by se film měl soustředit na Evu, dceru upírky Seliny a vlkodlaka Michaela z předchozích dílů. Důkazem rozbíhající se produkce dalšího dílu je také fakt, že společnost Lakeshore Entertainment už našlo i scenáristu, který se tuto sérii pokusí vzkřísit - Cory Goodman za svou kariéru napsal už Kazatele nebo nadcházející film The Last Witch Hunter s Vinem Diesel, takže můžeme říci, že i v pořadí pátý příspěvek Underworld série se bude nacházet v brakovém obalu.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY