Zmizelá poodkrývá záhadu v nových spotech

Vydáno: 26.08.2014 13:00 - | foto: facebook tvůrce

Amy Dunne zmizelá. Její manžel organizuje hledání a vypisuje odměny za nalezení. Co když ji ale zabil? Zvlášť když pojistka v připadě smrti je tak vysoká a on ji nedávno zvedal! Spot na novou fincherovku v článku.
Ben Affleck ve filmu Zmizelá / "Od režiséra Sedm a Social Network." Titulek v televizním spotu na psychologické drama s prvky thrilleru Zmizelá jasně naznačuje dvojí ambice: jednak by mělo jít o výbornou žánrovku (proto Sedm), jednak se doufá minimálně v oscarové nominace (proto Social Network). Z prezentovaného materiálu se ale zdá, že půjde spíš o kombinaci jiných dvou fincherovek, a to Hry a Klubu rváčů.

Proč Hra? Protože neprávem (?) obviněný muž v centru vyprávění. Proč Klub rváčů? Protože se zdá, že vyprávění bude nespolehlivé, alespoň podle vodítek vypravěčky, kterou je sama zesnulá/zabitá (anti)hrdinova žena. Může jít o ultimátní fincherovku. A nebo taky jenom o manýru. 

Napovědět může spot, na který se můžete podívat níže a ve kterém jsou nové, dosud neviděné záběry. Moudřejší bychom měli být již brzy, protože bude mít Zmizelá premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu, kde bude uvedeno hned několik velmi očekávaných amerických filmů, o nichž se píše a mluví jako o "potenciálně oscarových". 

TV Spot k filmu Zmizelá (2014)



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY