Kdo se přidá k Ethanu Huntovi v Mission: Impossible 5?

Vydáno: 19.08.2014 13:00 - | foto: facebook tvůrce

Jaká jména se objevují v titulcích všech dosavadních dílů agentské akční série Mission: Impossible? S každým dílem se mění režisér, ovšem dvě - herecké - osobnosti zůstávají: Tom Cruise a...
Ving Rhames ve filmu Piraňa 3D / Piranha... Ving Rhames. Pokud jste tipovali postavu Luthera Stickella, který je parťákem Ethana Hunta, měli jste pravdu. Režisér Christopher McQuarrie na svém twitterovém účtu oficiálně potvrdil, že se Luther Stickell vrátí v páté části, kterou překvapivě nenapsal McQuarrie, ale méně zkušený Drew Pearce.

Proč překvapivě? Christopher McQuarrie je znám spíše jako scenárista - a dlouholetý spolupracovník Toma Cruise, jelikož pro něj napsal tři filmy (historický thriller Valkýra, revenge thriller Jack Reacher: Poslední výstřel a sci-fi, ehm, thriller Na hraně zítřka). Po spolupráci na Jacku Reacherovi je logické, že si Cruise vybral McQuarrieho, ale je otázkou, jestli ten si poradí jednak s blockbusterem, jednak s týmovkou, když se předtím soustřeďoval na výrazně individualistické postavy.

Tom Cruise, Paula Patton, Simon Pegg, Jeremy Renner ve filmu  / Mission: Impossible - Ghost ProtocolPřesně tak, týmovkou. J.J. Abrams ve třetím díle posilnil důraz na tým, čímž se vrátil zpět k seriálovému základu franšízy, a Brad Bird v tom ve čtverce s podtitulem Ghost Protocol pokračoval. Ve čtvrtém pokračování (pátém dílu) tak znovu uvidíme Simona PeggaJeremyho Rennera. Zatím se neví, jestli se vrátí i Huntova žena v podání Michelle Monaghan. Spekuluje se ale o Alecu Baldwinovi. (Že by potenciální záporák?)



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY