Tajuplnou Cestu podnikneme ještě dvakrát

Vydáno: 18.08.2014 20:13 - Martin Bubrín | foto: Warnes Bros.

Verneovka Cesta na tajuplný ostrov 2 sice nebyla kdovíjaký trhák, ale zřejmě inspirovala studio v tom, že by v budoucnu mohla slušně vydělat. V plánu jsou další dva díly s Dwaynem Johnsonem.
Josh Hutcherson, Luis Guzmán, Vanessa Hudgens, Dwayne Johnson ve filmu Cesta na tajuplný ostrov 2 / Journey 2: The Mysterious IslandOd Hercula se sice čekalo v kinech více, ale i tak patří Dwayne Johnson mezi jedny z komerčně nejschopnějších herců Holywoodu - po pokračování úspěšných sérií Rychle a zběsile a G.I. Joe ho však v budoucnu uvidíme ve dvou sequelech filmu, jehož vznik jste možná ani nezaznamenali. Ano, řeč je o Cestě na tajuplný ostrov 2, která síce první díl nemá (český překlad je trochu mimo), ale jde o volné pokračování Cesty do středu Země, jež se uvedla v kinech roku 2008.

Tam si neohroženého dobrodruha a jeho syna zahráli Brendan Fraser a Josh Hutcherson (Hunger Games), v předloňském pokračování však prvního jmenovaného vystřídal Dwayne Johnson (ne, nehrál stejnou postavu jako Fraser). Oba se však nyní vrátí v dvou zatím nepojmenovaných pokračováních, které stejně jako první dva díly budou založeny na předlohách Julese Vernea. Spekuluje se o známém výletu na Měsíc, ale jelikož se scenáristy snímků čerstvě stali Carey a Chad Hayesovi (V zajetí démonů), můžeme klidně čekat i něco trochu jiného.

V žádném případě by se však nemělo jednat o nic jiného, než o oddychovou jízdu na horské dráze, kde bude The Rock svými prsními svaly rozhýbávat třetí rozměr.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY