Quentin Tarantino a sci-fi?

Vydáno: 29.07.2014 15:00 - | foto: Dimension Films

Quentin Tarantino sice na Comic-Conu představoval komiksové pokračování Nespoutaného Djanga, ve kterém se afroamerický renegát střetne s mexickým národním hrdinou Zorrem. Řekl ale něco o svých dalších projektech.
Fotografie z filmu Nespoutaný Django / Django UnchainedPříštím rokem by mělo začít natáčení Hateful Eight, což je věc dobře známá a i na FilmServeru v několika zprávách detailně zmapovaná. Dnes jsme psali o tom, že by se do kin mohla dostat i Kill Bill: The Whole Bloody Affair, tj. sestřih obou částí s prodlouženou anime sekvencí a bez jakékoliv cenzury (tzn. bez černobílé pasáže). Co ale potom, kromě sepsání oblouku, který by měla opsat postava Djanga? Sci-fi! Tedy, možná. 

"Pokud byste se mě zeptali před pár lety, řekl bych: ,Né, ani ne, nevím.´ Mám teď ale takový menší nápad. Taková květinka, jako stonek, ale ty mají tendenci růst. Tohle je tak poprvé, co můžu říct ,možná´. Nebude to ale sci-fi odehrávající se na vesmírné lodi, nýbrž na Zemi," odpověděl Quentin Tarantino na dotaz, jestli někdy natočí sci-fi. 

Fotografie z filmu Kill Bill / Kill Bill: Vol. 1"Série, s kterou bych si chtěl pohrát, je
Invaze lupičů (zlodějů) těl. Chtěl bych na ni nahlížet z perskeptivy těch ovládaných, abyste s nimi cítili. Nemyslím, že jsou tak špatní," dodal, když se ho dotazovali, jestli se v případě sci-fi projektu bude jednat o zavedenou franšízu. Nelze ale zmínku o Invazi lupičů (zlodějů) těl brát tolik vážně, protože může zavedenou značku použít k něčemu vlastnímu, jako to udělal v případě válečné týmovky Hanebný pancharti a westernu Nespoutaný Django. Snad bude semínko sci-fi klíčit dál...


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Ouuu...to zní skvěle , myslím si , že se mám... (Anonym, 30.07.2014 17:10) Reagovat

    Ouuu...to zní skvěle , myslím si , že se máme na co těšit . už teď , se nemůžu dočkat na jeho další western. :)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY