Drákula: Neznámá legenda povstává v traileru

Vydáno: 24.06.2014 16:42 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Známá hororová postava se dočká nové, modernější verze. Jak podtitul Neznámá legenda praví, budeme mít co do činění s dosud neodvyprávěným příběhem Drákuly, kterého si tentokrát zahraje Luke Evans.
Některé látky se ve filmovém světě nepřestanou objevovat i po více než osmdesáti letech existence - stačí do libovolné databáze zadat klíčové slovo "Dracula" a ukáže se na 160 výsledků různé doby a žánru. Studio Universal si však myslí, že o ikonickém hororovém monstru ještě nebylo řečeno vše, tak přichází se snímkem s podtitulem Neznámá legenda, který by nám měl převyprávět dosud "nezveřejněný" příběh nebojácného Vlada III. (Luke Evans), z něhož se později stane hrabě Drákula. Proč? Aby porazil zlo, musí se jím stát...

Nová doba si ale žádá nové postupy, takže nečekejte atmosferický horor, nýbrž moderní trikovou fantasy, která na první pohled vypadá jako mix filmů Van Helsing, Solomon Kane nebo Já, Frankenstein. Hlavně druhá půle traileru (po transformaci v Drákulu) se mění v digitální orgie plné bitevních výjevů a netopýrů. Snad se je podaří debutujícímu režisérovi Gary Shoreovi ukočírovat do koukatelného celku nad rámec neškodného béčka, na které to zatím z upoutávky vypadá. Snímek dorazí do českých kin 2. října.

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete dva nové plakáty.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY