Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil v novém traileru

Vydáno: 11.06.2014 20:53 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Druhé Sin City dorazí letos v srpnu, proto je potřeba nalákat na návštěvu kina dalším trailerem. Tentokrát rovnou dvou a půl minutovým, který se zaměřuje na postavy jedničky Mickeyho Rourka, Jessicu Albu a Bruce Willise.
Kromě komiksové bichle Kurva velký Sin City, která bude obsahovat všechny česky vydané příběhy města hříchu, vyjde v létě také druhý filmový díl Ženská, pro kterou bych vraždil – druhý je v tomto případě pouze číselné označení, protože půjde o tzv. sidequel, který se (podobně jako pokračování 300) bude odehrávat před, během a po událostech prvního dílu. Proto nikoho nemůže vyvést z míry, že se v traileru objevují postavy Marva (Mickey Rourke) nebo Hartigana (Bruce Willis), kteří „zemřeli“ už před devíti lety.

Právě na ně a ještě na Nancy (Jessica Alba), Dwighta (Clive Owen prodělává plastiku a stává se z něj Josh Brolin) a nově příchozího Johnnyho (Joseph Gordon-Levitt) se zaměřuje aktuální, zřejmě finální trailer hříšné podívané Roberta Rodrigueze. Ten si sice trochu napravil reputaci zdařilým seriálovým remakem Od soumraku do úsvitu, zároveň ale jako své poslední filmy natočil dva přepálené braky Machete a Machete zabíjí, a to nemluvíme ani o zhůvěřilosti jménem Spy Kids 4D.

Víra v originálního režiséra je tedy trochu oslabena, a to i navzdory tomu, že aktuální upoutávka vůbec nevypadá špatně. Jen už bohužel nestojí v pozici progresivního snímku jako v roce 2005, ale okoukané nápodoby prvního dílu, která může být dobrá, ale už ne tak akceptovatelná (kopírování komiksových okének do filmových políček). Snad se z toho nakonec nevyklube další Spirit

P.S. Všimli jste si, že jsme v celém článku nezmínili jméno Evy Green?

Trailer zhlédněte níže.


Plnohodnotný trailer filmu Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY