UPDATE: Pacific Rim 2 dorazí v dubnu roku 2017

Vydáno: 27.06.2014 09:34 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Guillermo del Toro by si nemohl stěžovat na nedostatek projektů, ale zřejmě mu to ještě není málo. Nyní oficiálně potvrdil, že usilovně pracuje na scénáři k pokračování kaiju řežby Pacific Rim - Útok na Zemi.
Idris Elba, Guillermo del Toro ve filmu Pacific Rim - Útok na Zemi / [UPDATE: Režisér oficiálně oznámil, že pokračování snímku Pacific Rim dorazí do kin 7. dubna 2017. Před samotným sequelem vzniknou ještě animovaný seriál a pokračování prequelového komiksu Year Zero. Na video s jeho prohlášením se podívejte níže.] Guillermo del Toro natáčí hvězdně obsazený horor Crimson Peak, produkuje animák Kniha života a pracuje také na novém hororovém seriálu The Strain, který dorazí na obrazovky už za měsíc. Na nedostatek projektů by si tedy stěžovat nemohl, ale stejně mu to je ještě málo - v rozhovoru se serverem Buzzfeed zmínil, že právě usilovně pracuje na scénáři k druhému dílu robořežby Pacific Rim - Útok na Zemi.

I když první díl nebyl zrovna nějakou Box Office bombou, utržených více než 400 milionů dalo studiu Legendary Pictures dobrou záminku k tomu, aby začalo zvažovat práce na sequelu. Ne spekulovaném prequelu, o ten Del Toro zájem nemá, spíše má v hlavě mnoho šílených nápadů, kam by se mohla zápletka s postavami Raleigh Becket (Charlie Hunnam) a Mako Mori (Rinko Kikuchi) vyvíjet. Dohromady je nyní dává se scenáristou Zakem Pennem, který má za sebou účast na projektech jako X-Men 2, Neuvěřitelný Hulk, Avengers, ale také Elektra. Oba pracují na přepisu první verze scénáře, kterou napsal Travis Beacham, který musel kvůli pracím na seriálu Hieroglyph od projektu odstoupit.

Myslíte si, že by souboj obřích robotů a monster mohl napodruhé vyjít?

Guillermo del Toro oznamuje Pacific Rim 2


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY