Co natočí Edgar Wright místo Ant-Mana?

Vydáno: 28.05.2014 13:26 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Edgar Wright měl točit očekávanou marvelovku Ant-Man, ale kvůli kreativním neshodám se studiem byl nucen od projektu odstoupit. Jaký film by ale mohl natočit místo něj?
Edgar Wright při natáčení filmu U Konce světa / The World's EndAnt-Man bude začátkem marvelovké Fáze III, ale mnoho nadějí vzbuzoval hlavně kvůli režisérovi Edgaru Wrightovi, jehož jméno slibovalo originálnější a osobitější podívanou, než jsme u studia zvyklí. Jak ale víme, kvůli kreativním neshodám spolupráce nakonec nevyšla, tak zůstal režisér Cornetto trilogie nebo Scotta Pilgrima bez práce. Ale jenom na chvíli - už teď se pomalu začíná proslýchat název jeho dalšího projektu, kterým by mohlo být oživení kultovního seriálu z devadesátých let.

Řeč je o titulu jménem Kolchak: The Night Stalker, v němž stejnojmenný reportér vyšetřuje paranormální zločiny - originál je kombinací akce, hororu a komedie, což se jeví pro Wrighta jako ideální látka. Ústřední roli by si ale mohl zahrát Johnny Depp, což by jiště po projektu zvýšilo poptávku, stejně jako zájem publika. Herec, který v současné době natáčí snímek Black Mass a Through the Looking Glass (alias Alenka v říši divů 2) by se do do filmu mohl pustit ihned vzápětí, tedy jestli nebude hrát v pátém dílu Pirátů z Karibiku, což by mohlo celou situaci zkomplikovat.

Scénář je už dávno napsaný, takže zbývá jen čekat na prohlášení, zda se Wright do projektu skutečně pustí. Pokud ano, na nějaké eRko jako v případě Cornetto trilogie rovnou zapomeňte - snímek by totiž vznikl pod studiem Disney.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY