Eric Bana nás chrání od všeho zlého v prvním traileru

Vydáno: 11.04.2014 12:00 - | foto: facebook tvůrce

V létě do kin nejdou jenom velkorozpočtové komiksové adaptace, ale i originálně - protože dva různé žánry nápaditě kombinující - vypadající snímky jako Chraň nás od zlého. Na upoutávku se můžete podívat v článku.
Fotografie z filmu  / Deliver Us from Evil"Inspirováno skutečnými událostmi" je formule, která má zajistit filmu určitou míru autenticity a která má přitáhnout diváky do kin. Druhé zmíněné přestává platit, protože se citovaná věta používá u téměř každého druhého snímku; obzvlášť u tzv. police procedural a hororů. Chraň nás od zlého má být kombinací obojího, což zní poměrně neotřele.

Eric Bana hraje irského katolického detektiva, který vyšetřuje případ, ve kterém mu může být nápomocný kněz v podání Edgar Ramirez, jenž ví něco o neviditelných a nebezpečných silách. Nápomocni by jim měly být i Olivia Munn a Jenna Gavigan.

Chraň nás od zlého režíruje Scott Derrickson, který má ve své filmografii vedle nejednoznačně přijímaného remaku sci-fi klasicky Den, kdy se zastavila Země i nadprůměrné hororové žánrovky V moci ďábla a Sinister. V první došlo na - jak název napovídá - exorcismus, v druhém osobními traumaty stíhaný hrdina vidí věci, které druhým zůstávají skryty. Obojí je kombinováno v Chraň nás od zlého, doufejme, že do funkčního a soudržného celku. Trailer dává tušit, že o lekačky a neonoirovou atmosféru nebude nouze. 

Upoutávka č. 2 na Chraň nás od zlého.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY