Wolverine 3 přijde po apokalypse X-Menů

Vydáno: 17.03.2014 07:00 - Martin Bubrín | foto: Twentieth Century Fox

Studio 20th Century Fox začíná sdílený filmový vesmír, v němž se budou objevovat postavy z různých filmů. Po týmovkách X-Menů nebo Fantastické čtyřky dostane další pokus i Wolverine.
Hugh Jackman ve filmu Wolverine / The WolverineJak bylo řečeno již před několika měsíci, studio 20th Century Fox rozjíždí produkční plán inspirovaný komiksovým univerzem studia Marvel, v němž se budou objevovat postavy napříč několika filmy. Letos přijde hvězdná týmovka X-Men: Budoucí minulost, příští rok reboot Fantastické čtyřky, v roce 2016 X-Men: Apocalypse a o rok později? To by mělo být na plánu třetí sólové dobrodružství Wolverina, které bude opět režírovat James Mangold.

Ten loni poslal Logana do Japonska na trochu dospělejší a temnější misi mezi yakuzu a robotické samuraje a bylo z toho 414 milionů celosvětově, což je na přízemní komiksovou žánrovku rozhodně solidní výsledek. "Potvrzení" prvního, respektive druhého pokračování (počítáme-li nepodarek X-Men Origins: Wolverine) přišlo skrze komunikační kanál Twitter, v němž režisér ohlásil, že se do trojky pustí ihned poté, co Bryan Singer dotočí postapokalyptické sci-fi s příhodným označením X-Men: Apocalypse, kde budou známí hrdinové muset čelit prastarému mutantovi, které v alternativní budoucnosti zotročí svět.

A to jsme ještě neviděli ani pořádný trailer na Budoucí minulost, kde se bude cestovat v čase a bojovat s obřími organickými roboty. Nemělo by to ale trvat dlouho - Hugh Jackman, herec, který si postavu Wolverina zahrál již v sedmi filmech, dal přes Twitter vědět, že nás 24. března čeká překvapení. Že by bylo dlouhé celkem dvě a půl minuty?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY