Hugh Jackman si zahraje Wolverina i po osmé

Vydáno: 06.11.2013 08:00 - Martin Bubrín | foto: Twentieth Century Fox

Rosomák ještě neřekl své poslední sbohem - a to ani Hugh Jackman, který se plánuje jako mutant s adamantiovými drápy vrátit v dalším sólovém pokračování. Má ale postava ještě co nabídnout?
Hugh Jackman ve filmu Wolverine / The WolverineHugh Jackman je jediný herec v historii, který si svou komiksovou postavu zahrál v celkem sedmi filmech. Ač by se mohlo zdát, že nebude mít Wolverine po cestování v čase v nadcházející týmovce X-Men: Budoucí minulost co nabídnout, začínají se na svět pomalu vynořovat zprávy, že bychom se s neúprosným řezníkem mohli setkat ještě jednou. A to už v roce 2016.

Podle serveru Deadline.com totiž Foxové plánují další sólovka známého mutanta, která by měla být sequlem letošního Wolverina. V jednání je samozřejmě režisér jedničky James Mangold, který by měl mimo zaštítění celého projektu sepsat také námět filmu, vrací se ale i producentka Lauren Shuler Donner a samozřejmě i Hugh Jackman. I když z jeho strany nepadlo ještě žádné slovo, nemůžeme předpokládat, že by na roli nekývl. Wolverine sice nebyl žádná komerční bomba letošního léta, ale se svými čtyřisty miliony celosvětově vydělal více než předchozí (nepovedená) sólovka X-Men Origins, ale také předběhl hned několik letošních blockbusterů jako Pacific Rim, Osamělého jezdce nebo White House Down.

Nějaké zmínky o zápletce? Na to je samozřejmě ještě brzo - vezmeme-li v potaz, že Mangold nyní použil nejznámější a fanouškovsky nejoblíbenější Wolverinův příběh z Japonska, bude otázkou, kam se postava po x-mení týmovce vydá. Pokud ale bude zachována úroveň "jedničky", tedy psychologický důraz na postavu a vážnost příběhu zasazená do trochu nadnesených komiksových reálií, mohlo by se opět úzké spolupráci Mangold-Jackman zadařit. 

Vy byste si dali další nášup Wolverina?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY