Schwarzenegger bojuje za rodinu a tým v Rkovém traileru

Vydáno: 14.03.2014 14:00 - | foto: facebook tvůrce

Pro fanoušky, která zasáhl šrapnel porevolučního boomu videokazet s akčními ikonami 80. let, je důležité, jakou má film s jejich oblíbencem přístupnost. U Sabotage můžou být klidní, bude Rko, jak strzuje nový trailer.
Arnold Schwarzenegger ve filmu  / SabotageArnold Schwarzenegger se mj. proslavil rolemi, které patří k rekordním co do počtu body countu (Komando) a o kterých se hojně diskutuje co do jejich zkracování o příliš násilné pasáže v některých zemích (Predátor). Pro příznivce rakouského dřeva proto sehrává velkou roli, nakolik nesmlouvavé budou "jeho" snímky poté, co se vrátil z hereckého důchodu.

Rková upoutávka na Sabotage staví na odiv, proč akční revenge thriller skončil těsně pod hranicí nejvyšší možné přístupnosti v amerických kinech. Ocenit by ji měli zejména fanoušci, pro které je míra násilí, vulgarit a sexu hodnotícím kritériem, protože v novince režiséra a scenáristy Davida Ayera nebude chybět spoustu fuckování ve verbální i grafické podobě (včetně toho lesbického) a realistické násilí.

Jste-li plnoletí, můžete Rkový trailer zhlédnout níže. A pokud by vám dvouminutovka nestačila, podívejte se na nedávno publikované dva televizní spoty a na podobně jako mládeži nepřístupná upoutávka nesmlouvavý klip.

Rková upoutávka na Sabotage.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY