Sin City 2 odhaluje tělo Jessicy Alby na fotkách

Vydáno: 05.03.2014 16:31 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Sin City: Dáma, pro kterou se zabíjí dorazí do kin letos v létě a dosud jsme z ní neviděli jediný záběr. Promo kampaň nyní startuje trojice fotek, na nichž se představuje Jessica Alba, Mickey Rourke a Joseph Gordon-Levitt.
Od prvního dílu Sin City uběhlo skoro deset let a Robert Rodriguez konečně dostává svým slibům a uvádí do kin své dlouho očekávané pokračování. Dáma, pro kterou se zabíjí bude na rozdíl od jedničky adaptací pouze jedné (a půl) povídky z pera Franka Millera, přičemž další dvě budou vytvořeny speciálně pro film. Když se podíváte na fotky, tak zjistíte, že vizuálně půjde o přesnou nápodobu prvního dílu včetně jednotlivých postav, které vypadají, jakoby nezestárly ani o den.

Řeč je samozřejmě o Jessice Albě, jenž si zopakuje svou roli striptérky Nancy, tentokrát v příběhu The Fat Loss, který bude následovat Toho žlutého parchanta (čili finále prvního dílu). Na další fotce je také nerozeznatelný Mickey Rourke jako drsňák Marv, jehož povídka Just Another Saturday Night se bude odehrávat před příběhem prvního Sin City.

Kromě nového segmentu The Long Bad Night, v němž se objeví podvodníček Johhny s tváří Josepha Gordona-Levitta, bude největší část filmu zabírat titulní Dáma, pro kterou se zabíjí, kde se setkáme se zrádnou femme fatale Evou Green jak Avou a Joshem Brolinem jako Dwightem. Toho v originálu ztvánil Clive Owen, zde ale jeho postava projde faceliftingem.

Nové fotografie si prohlédněte v galerii nad článkem. Pro srovnání si také níže připomeňte trailer prvního dílu.

Originální trailer filmu Sin City - město hříchu


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY