Oscar 2014: Podívejte se na galerii vítězů

Vydáno: 03.03.2014 17:11 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Letošní Oscary už máme úspěšně za sebou, tak nezbývá nic jiného než bilancovat. Než se na to pořádně vrhneme, můžete si zatím prohlédnout oscarové vítěze pěkně pohromadě a několik videí.
Oscar 2014: Benedict CumberbatchOscary sice skončily bez výraznějších překvapení, ale stále šlo o tu nejhvězdnější filmovou show, která nás na několik hodin vrhla do prostředí atraktivního hollywoodského showbusinessu. Večer, který se sice nesl v celku korektním a neurážejícím duchu ale nabídl i několik památných momentů, z nichž si některé můžete připomenout níže v přiložených videích. Zároveň jsme také naplnili naší galerii fotkami všech vítězů, které si můžete prohlédnout výše.
Jaký je ale internetový hit, který vyplynul ze včerejšího večera? Fotku, která položila Twitter, jste jistě již viděli (u nás na titulce), ale co takové memy s Leonardem DiCapriem? Herec, který neproměnil ani svou čtvrtou oscarovou nominaci, se zákonitě musel objevit hned v několika z nich. Odkazování na ně by ale vystačilo na celý samostatný článek, proto vám přikládáme jen jednu nejsdílenější variaci.

Další highlighty? Objednávání pizzy, tančící Meryl Streep nebo nadšením skákající režisér Steve McQueen, když 12 let v řetězech vyhrálo Oscara za nejlepší film. Zkrátka by se toho našlo hodně.


Úvodní řeč Ellen DeGeneres

Nejlepší moderátorské momenty

Sedm nejlepší projevů večera

Pharell Williams - Happy (nejživější vystoupení večera)

Jennifer Lawrence padá na červeném koberci (zase)

Zdroj: Alpha Press


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY