Sprostý Méďa se vrátí i s Amandou Seyfried

Vydáno: 25.02.2014 15:48 - Simona Knotková | foto: Universal Pictures

Celovečerní režijní debut se Sethu MacFarlaneovi vyvedl. Mluvícího plyšového medvídka, nejlepšího kamaráda Marka Wahlberga tak před kamery přivede v Ted 2 ještě jednou. Aktuálně i s novou hereckou posilou.
Amanda Seyfried ve filmu Vyměřený čas / In TimeKomedie Méďa znamenala nejenom celovečerní debut pro jejího tvůrce, ale také solidní kasovní úspěch v kinech po celém světě. Duchovní otec Griffinů Seth MacFarlane se proto rozhodl zpracovat stejnou látku i podruhé a kromě návratu hlavního plyšového hrdiny s hlasem režiséra samotného se počítalo i s další účastí Marka Wahlberga. Hlavní ženskou hrdinkou by však nyní překvapivě neměla být Mila Kunis, ale Amanda Seyfried.

Castingová volba jistě nebude náhodou. Seyfried se s MacFarlanem potkala na placu před nedávnem při natáčení nového komediálního westernu Všechny cesty vedou do hrobu. Zde se čtyřicetiletý filmař postavil nejenom za kameru, ale jako hlavní mužský herec i před ni. Seyfried si zahrála jeho bývalou přítelkyni. Spolupráce se nejspíše natolik vydařila, že se dvojice rozhodla do toho prásknout i podruhé. Co to ovšem znamená pro Kunis, která si v závěru Médi za Wahlbergova hrdinu provdala, se můžeme zatím pouze domnívat. Na scénáři se totiž stále usilovně pracuje.

Do českých kin hotový snímek vstoupí 2. července příštího roku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY