Tarantino na to kašle: western nakonec nenatočí

Vydáno: 23.01.2014 13:19 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Quentin Tarantino nedávno dopsal scénář ke svému novému filmu, který stejně jako Nespoutaný Django patří do žánru western, a začal hledat obsazení. Nakonec od něj ale ustupuje. Proč?
Quentin Tarantino při 70. předávání cen Zlatý GlóbusPřed více než týdnem aktuální držitel Oscara za scénář k Nespoutanému Djangovi režisér Quentin Tarantino oznámil, že jeho dalším filmem bude western s názvem The Hateful Eight a snaží se do jeho hlavních rolí dostat Christopha Walte a Bruce Derna. Tato zpráva, která jistě potěšila nejednoho fanouška, však zřejmě své realizace nedojde tak brzo, jak se předpokládalo (start natáčení příští rok). Tarantino totiž dává projetku košem.

Důvodem je fakt, že kultovní režisér rozeslal scénář několika "vyvoleným" hercům (mezi nimi například i Michael Madsen a Tim Roth), někdo z nich ho však uvolnil pro veřejnost a nyní se povaluje po celém Hollywoodu. Server Deadline tvrdí, že Tarantinovi rozhodně lichotí, že je o jeho scénář takový zájem, ale nelíbí se mu, že má nyní za sebou armádu agentů a daný akt bere jako zradu. Kromě usilovného hledání viníka ale už přemýšlí nad dalším filmem, který by se mohl pro změnu odehrávat ve vězení s jednou z hlavních rolí pro Bruce Derna.

A co se stane s The Hateful Eight, jehož název upomínal na westernovou klasiku Sedm statečných? Tarantino scénář plánuje vydat v knižní podobě, přičemž je zde možnost, že se k jeho zfilmování vrátí někdy v budoucnu - třeba za pět let.

Zdroj: Collider, Deadline, The Wrap


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY