Trailer: Od soumraku do úsvitu v televizi

Vydáno: 13.01.2014 17:01 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Robert Rodriguez představuje seriálovou podobu svého kultovního grindhouseovského krváku Od soumraku do úsvitu. Má televizní verze ale vůbec co nabídnout? Dozvíte se v traileru.
Fotografie ze seriálu From Dusk Till Dawn: The SeriesV příštích letech nás čeká hodně televizních seriálů podle slavných filmových předloh - Fargo, Sin City, Rosemary má děťátko...a taky Od soumraku do úsvitu. Tenhle kultovní grindhouse Roberta Rodrigueze podle scénáře Quentina Tarantina, který začíná jako psychologická kriminálka a končí jako brakový horor, to chce ale dotáhnout dál než metu jednoho filmu a několika nepodařených pokračování.

V televizi to s ním ale nevypadá o moc lépe než dvojka a trojka. Soudě dle právě zveřejněného půlminutového traileru seriál rozhodně neláká na jednu z nejzvučnějších novinek jarní mid-season - na to vyznívá From Dusk Till Dawn: The Series příliš jako laciná produkce za několik šupů, na níž jste mohli narazit někdy v devadesátých letech v odpoledním vysílacím čase. Na druhou stranu ve výsledku, který otevřeně a přiznaně čerpá z brakového námětu, to možná vadit nebude.

Seriálová novinka z produkce Roberta Rodrigueze dorazí na kabelovou televizi El Rey 11. března tohoto roku. Příběh by prý měl ignorovat zmíněné sequely a zaměřit se na rozvinutí mytologie původního filmu a jejich postav. 

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer seriálu From Dusk Till Dawn: The Series


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY