Ženy v pokušení se dočkají anglicky mluveného remaku

Vydáno: 09.01.2014 19:30 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Nejen americké filmy se musí dočkávat remaků - své anglické předělávky se dočká i divácký hit Jiřího Vejdělka Ženy v pokušení, jenž do mezinárodní verze hodlá převést producent oscarové Královy řeči.
Vojtěch Dyk, Veronika Kubařová ve filmu Ženy v pokušení / Ženy v pokušeníAno, čtete správně - Ženy v pokušení se opravdu dočkají anglické předělávky, kterou do celovečrní podoby hodlá převést producent oscarové Královy řeči Gareth Unwin. Půjde tak o první český filmový počin v historii, jenž se dočká cizojazyčné předělávky. Tuto informaci sdělila za dnešní premiéry nového filmu Jiřího Vejdělka Něžné vlny jeho mluvčí Uljana Donátová. Divácky hit z roku 2010 zdolal hranici jednoho milionu diváků a počítá se mezi jedny z nejúspěšnějších filmů posledních dvaceti let. Za snímek byla mimo jiné Českým lvem oceněna i herečka Eliška Balzerová za nejlepší ženský herecký výkon ve vedlejší roli.

Situaci dále komentuje producent Tomáš Hoffman: "Po více než ročním jednání jsme dotáhli smlouvu. Producentem filmu je Gareth Unwin, který má Oscara za Královu řeč a přístup k špičkovým hercům a tvůrcům, což v dnešním filmovém světě představuje základ úspěchu." Zmiňuje také, že film bude respektovat příběh originálu, ale stavba jeho příběhu se nejspíše přizpůsobí specifickému britskému prostředí. K výběru českého hitu pro remake několik slov dodává také britský producent Unwin: "Byl jsem ohromen tím, jak vtipný, ale i dojemný a procítěný film Jiří napsal a natočil. Ženy v pokušení jsou sofistikovanou komedií v rámci nejlepších tradic žánru."

Zdroj: ČTK


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Zeny v pokuseni (Lenka Kolarova, 28.06.2015 16:13) Reagovat

    Dobry den
    Muzete mi prosim sdelit kdy bude film Zeny v pokuseni konecne s anglickymi titulky.
    Dekuji vam
    S pozdravem Lenka

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY