Hoffman, Dafoe, Bruhl: Jeden musí z kola ven v novém traileru

Vydáno: 12.04.2014 10:00 - | foto: Indiewire

Režisér Anton Corbijn, jehož původním povoláním byla profese fotografa, natočil adaptaci románu A Most Wanted Man spisovatele Johna le Carré, který je podepsán i pod Jeden musí z kola ven. Trailer v článku.
Anton Corbijn má na svém kontě vedle řady fotografií a videoklipů pro kapely jako U2 nebo Depeche Mode dva celovečerní filmy, biografii frontmana skupiny Joy Division Control a evropsky laděný thriller Američan. Druhému jmenovanému by se měl blížit jeho třetí snímek, adaptace předlohy A Most Wanted Man Johna le Carré, který je nyní populární díky úspěchu Jeden musí z kola ven.
Kniha A Most Wanted Man míchá biografii Murata Kurnaze, muslima tureckého původu, který byl perzekuován kvůli údajnému napojení na Al-Kajdu, se žánrovými vzorci hitchcockovského thrilleru o neprávem obviněném muži na útěku. Stejnojmenný film svou atraktivitu zvyšuje obsazením, kdy Muratovi půjde po krku Philip Seymour Hoffman, Rachel McAdams, Robin WrightWillem Dafoe a Daniel Brühl

Níže se můžete podívat na upoutávku, která je určena pro mezinárodní trh. Není jisté, jestli jde o stejný materiál, jaký byl na omezenou dobu k vidění před půl rokem, kdy z Cannes unikl na veřejnost. Ve výsledku to ale je jedno, protože je (byť znovu) dostupný a připomíná nám, že se premiéra na festivalu nezávislých v Sundance blíží. První diváci budou mít možnost A Most Wanted Man zhlédnout již koncem tohoto měsíce, my si prozatím budeme muset vystačit s tzv. international trailerem. 

Originální trailer filmu A Most Wanted Man


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY