V Orient Expressu se bude opět vraždit.

Vydáno: 15.12.2013 18:30 - Amaya Tomanová | foto: Paramount Pictures

Filmová studia chrlí jeden remake za druhým. Tentokrát půjde rovnou o remake adaptace detektivního románu Agathy Christie Vražda v Orient Expressu. Snímek vznikne pod záštitou společnosti Fox.
Albert Finney ve filmu Vražda v Orient-Expressu / Murder on the Orient ExpressZatímco se v Paramountu chystá znovuodpálení Bláznivé střely, u Foxů zabloudili ještě hlouběji do historie - konkrétně do roku 1974, kdy režisér Sidney Lumet přenesl na stříbrná plátna detektivní román Agathy Christie z roku 1934 Vražda v Orient Expressu. Producenty snímku budou Ridley ScottSimon Kinberg a Mark Gordon.

V oscarovém snímku ze sedmdesátých let ztvárnil legendárního detektiva Hercula Poirota Albert Finney, po jeho boku excelovala herecká sestava ve složení Ingrid BergmanVanessa RedgraveLauren Bacall či Anthony Perkins.

Studio v současné době pátrá po nejvhodnějších scenáristech, poté přijde na řadu další z klíčových kroků: hledání režiséra. Ať už se ujme remaku kdokoliv, je již teď jasné, že půjde o pořádné sousto. Vedení studia zatím ještě neupřesnilo, zda se bude striktně držet předlohy, nebo ji přenese více do současnosti.

Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY