Zemřel Paul Walker, představitel Briana z Rychle a zběsile

Vydáno: 01.12.2013 08:24 - Zuzana Hofmanová | foto: Bontonfilm

Ve věku 40 let zemřel Paul Walker, známý především rolí Briana O'Connera z Rychle a zběsile. Herec se stal obětí automobilové nehody severně od Los Angeles. Podle agentury AP havarovaný vůz neřídil.
Vin Diesel, Paul Walker ve filmu Rychle a zběsile / The Fast and the FuriousPodle oficiální facebookové stránky se stal Paul Walker obětí automobilové nehody při návratu z charitativní akce organizace Reach Out Worldwide. Na místě nehody údajně zahynul i Walkerův přítel, který měl havarované vozidlo řídit.

Nejznámější rolí Paula Walkera je bezesporu Brian O'Conner z populární akční frančízy Rychle a Zběsile. Herec, který začínal v reklamách a televizních seriálech, má na kontě nespočet dalších projektů. Za všechny jmenujme Zběsilý útěkOsm statečných nebo Pleasantville: Městečko zázraků.

Posledním uvedeným filmem s Walkerem je letošní thriller Hours. Zároveň dokončil akční krimi Brick Mansions, které se do kin dostane během příštího listopadu. V předešlých týdnech pracoval Walker na natáčení sedmého dílu série Rychle a zběsile. Jak náhlá smrt herce snímek ovlivní, je zatím předčasné odhadovat.

Walker se mimo jiné objevil v dokumentu stanice National Geographic s názvem Muži stopující žraloky a dlouhodobě spolupracovat s organizací Reach Out Worldwide specializující se na pomoc po živelných katastrofách. Herec po sobě zanechal patnáctiletou dceru Meadow.

Zdroj: Collider, Empire



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • je mi lito ze takovej herec bacecnej uš mezi nami... (naděžda, 01.12.2013 13:44) Reagovat

    je mi lito ze takovej herec bacecnej uš mezi nami není. :-(

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY