Sin City 2 na dvou frontách - po filmu i jako seriál?

Vydáno: 01.12.2013 09:00 - Zuzana Hofmanová | foto: facebook tvůrce

Čekání na druhý díl dnes již kultovní vizuální divočiny Roberta Rodrigueze se možná přeci jen vyplatí. Mimo samotný návrat na velké plátno se město hříchu může podívat i na televizní obrazovky.
Plakát filmu Sin City 2 / Sin City: A Dame to Kill ForPokračování kultovního Sin City podle komiksové předlohy Franka Millera je záležitostí, na kterou se fanoušek krvavé řezničiny načekal už osm let. Premiéru si dvojka měla odbýt 4. října letošního roku, jenže nakonec se do kin podívá až 22. srpna 2014.

Ostatně odsunutí premiéry je taktéž jednou z mála informací, které se podařilo odchytit. Další je třeba stále vrtkavý název, který by se mohl z původního Sin City: A Dame to Kill For změnit na o poznání měkčí A Dame To Die For.

Čerstvá informace překvapivě nepřichází od Roberta Rodrigueze, ani od Franka Millera, ale z úst Boba Weinsteina, hlavy The Weinstein Company. Ten pro noviny The New York Times uvedl, že doufá v to, že krátce po srpnové premiéře Sin City 2 dojde i na televizní sérii. Televizní sérii by podle něj neměl zaštítit nikdo jiný než dvojice duchovních otců Frank Miller a Robert Rodriguez.

V takovém případě by nemusel být problém přitáhnout na malou obrazovku i zvučná jména, ne-li stejně velká jako v celovečerní dvojce. Pro připomenutí: v Sin City: A Dame To Kill For se sejdou kupříkladu Bruce Willis, Mickey Rourke, Josh BrolinJessica Alba nebo Joseph Gordon-Levitt.

Bob Weinstein komentoval i jiné projekty společnosti The Weinstein Company. Stejně jako v případě diskutovaného Sin City jde o hororově laděné akční podívané. Pro stanici MTV připravuje společnost pilot inspirovaný legendárním Vřískotem. Ve spolupráci s Frankem Darabontem zase vzniká desetidílná série podle Kingovy žánrovky Mlha.

Co byste řekli na „televizní“ Sin City vy?  

Zdroj: filmofilia



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY