Quentin Tarantino chystá další western

Vydáno: 28.11.2013 11:14 - Amaya Tomanová | foto: facebook tvůrce

Quentin Tarantino zkrátka neumí odpočívat. Svým nejčerstvějším prohlášením o tom, že má v plánu točit western, vzbudil rozruch nejen v řadách svých fanoušků. Co všechno prozradil?
Quentin Tarantino ve filmu Nemilosrdný střelec / Sukiyaki Western DjangoFilmařské tempo Quentina Tarantina poslední dobou nabírá na obrátkách a pauzy mezi jednotlivými snímky se stále více zkracují. Tarantino své režisérské, producentské či scenáristické nápady rád zmiňuje v rámci propagačních turné aktuálních snímků, nebo k tomu využívá různých pořadů, ve kterých je hostem. Naposledy tak učinil v nedávné The Tonight Show, kde se zmínil o nově chystaném scénáři.

"Prozatím toho moc sdělit nemůžu, ale jednu věc vám řeknu: zatím jsem se s tím nikomu nesvěřil, ale prozradím vám, o jaký žánr jde," napínal diváky Tarantino. "Jde o western. Nebude to sequel k Djangovi, ale úplně jiný western. Natáčení Djanga jsem si tak moc užíval, že když se chýlilo ke konci, řekl jsem si: pojďme něco takového udělat ještě jednou."

Kromě dosud chybějícího vrcholu trojúhelníku, jehož pomyslné dva body zatím tvoří Nespoutaný Django a Hanebný pancharti, se tedy Tarantino pustí ještě do jednoho, zatím tajemstvím opředeného projektu. O ději hypotetického snímku pomlčel, zato se rozpovídal o tvůrčím procesu: "Píšu doma, začnu kolem desáté dopoledne, a pokračuji do pěti, šesti, sedmi večer - jednoduše tehdy, až mě opustí múza. V tu chvíli má práce pro ten den končí. Pak jdu do bazénu. Někdo bere drogy, někdo si užívá ve vyhřívaném bazénu...



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY