Paranormal Activity: Prokletí straší v dalším traileru

Vydáno: 24.11.2013 23:15 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Letos jsme se žádné paranormální aktivity v kinech nedočkali, příští rok nám to ale tvůrci vynahradí rovnou dvojitou dávkou - jako první na řadě je latinskoamerický spin-off Prokletí, který přichází s už druhým trailerem.
Paranormálních aktivit není nikdy dost - proto se nám příští rok naservírují v rovnou dvojité podobě. Regulérní pětka sice dorazí až na podzim, ale katolický spin-off s kompletním latinskoamerickým obsazením zaútočí na kinosály hned zkraje ledna. A zřejmě bude na co koukat.

Hanění lacinosti a rychlokvašnosti série tentokrát stranou. V Prokletí se bude mytologie série prohlubovat do nevídaných rozměrů - jak už konec třetího a čtvrtý díl naznačil, duch, který s oblibou po nocích nadzvedá přikrývky, není jen nějakým laciným poltergeistem, ale zlo má mnohem prastarší kořeny a spojitosti s černou magií a okultismem. To okusí hlavně postavy tohoto paralelně se odvíjející pokračování, které démon tzv. "označkuje" a posedne.

Ze střihu a prezentace událostí je jasné, že nás čeká dosud nejakčnější příspěvek k sérii. Nepřítomné zlo už není skryté jen v domě, ale útočí i na ulicích, kde vám proti němu nebude stačit ani brokovnice. Propojení s původní sérií (a prvním dílem) samozřejmě přichází s postavou Katie, jakožto původní hostitelkou, a posednutými dvojčaty z třetího dílu. Trailer navíc přihazuje několik dosud neviděných záběrů, takže se natěšení na další rozšíření paranormálního universa exponenciálně zvyšuje.

Zda snímek nakousne další otázky a připraví půdu pro jistě mnohem rozmáchlejší pátý díl, se dozvíme už 9. ledna v našich kinech. Trailer zhlédněte níže.

Mezinárodní trailer filmu Paranormal Activity: Prokletí


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY