Hugh Jackman promluvil o návratu Wolverina

Vydáno: 15.11.2013 17:42 - Simona Knotková | foto: facebook tvůrce

Nemůžete-li se ani po sedmi filmech nabažit Hugha Jackmana a jeho hrdiny s genem X v krvi, pak vás zpráva z tohoto měsíce o chystaném návratu jistě potěšila. Kladně mluví v rozhovoru také herec.
Hugh Jackman ve filmu Wolverine / The WolverinePodle zpráv z tohoto měsíce plánuje mutantí rosomák Wolverine další návrat. Nově se k celé záležitosti stačil vyjádřit i sám hlavní představitel, pětačtyřicetiletý australský rodák Hugh Jackman. A také z jeho slov vyplývá, že po kasovním úspěchu letošního Wolverina má další sólový film velkou šanci.

"Minulou noc jsem si telefonoval s Jimem Mangoldem. Máme pár skvělých nápadů. Strašně rád bych vám je řekl, ale prozradil bych tak tajemství, které ještě není promyšlené do konce," sdělil herec serveru Entertainment Weekly. Tvůrčí práce tedy už započaly. Jak se Jackman na další dostaveníčko se svou postavou těší?

"Wolverina si užívám víc než kdy jindy. Být starší mi v hraní jeho pomáhá. Je mu kolem dvoustovky nebo třístovky let, takže je už docela unavený životem." Dále dodává: “Nechci se ponořit do dalšího natáčení, aniž bychom k takovému kroku měli pádný důvod. Miluju tu postavu, je skoro jako můj nejlepší kámoš a nechci k němu nebo k fanouškům projevit nedostatek úcty. Myslím, že teď máme báječnou příležitost vytvořit něco dobrého, ale musí to být úžasné. A přesně na tom pracujeme." 

Na závěr doplňme, že Wolverine je také částí obsazení nejnovejších X-Menů, jejichž premiérová projekce Českou republiku čeká 22. května příštího roku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY