Nick Frost tančí salsu v traileru na Cuban Fury

Vydáno: 15.11.2013 12:16 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Nick Frost se (tentokrát bez Simona Pegga) představuje v britské romantické komedii Cuban Fury, která na první pohled vypadá jako Hříšný tanec obrácený naruby. Podaří se mu získat vysněnou partnerku?
Nick Frost na to má. Obtloustlý klon Simona Pegga se tentokrát snad poprvé obejde bez svého parťáka a pokusí se utáhnout celý film jen na svých bedrech...a nohách. V Cuban Fury, jenž je celovečerním debutem seriálového režiséra Jamese Griffithse, se totiž nebude naťukávat komediální a romantická zápletka, ale především se bude tančit salsa. Čeká nás Hříšný tanec na britský způsob?

Tak napůl. Tahle taškařice od tvůrců Soumraku mrtvých a Hot Fuzz bude spíše částečnou parodií tohoto typu filmů, částečně jejich plnohodnotným zástupcem.Vývoj děje je odhadnutelný již z pouhých dvou minut, tak nezbývá než sledovat fyzické a verbální vtípky, které se snad v celovečerní stopáži ještě rozrostou.

A kdyby ne, máme tady alespoň záruku nejlepšího dance-off posledních let. Když se chystá Nick Frost na parkovišti "přetančit" Chrise O'Dowda má film správný punc té ztřeštěné zábavy ve stylu britské komediální školy. Nechme se překvapit až do kina, i když u nás spíše až na DVD.

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete pár fotek a plakát.

Originální trailer filmu Cuban Fury


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY