Non-Stop: Liam Neeson zachraňuje letadlo v traileru

Vydáno: 17.10.2013 12:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Liam Neeson se objevuje v další roli, ne nepodobné té z 96 hodin. V thrilleru Non-Stop si zahraje federálního maršála, který musí vypátrat tajemného únosce na palubě letadla.
Kdepak, žádný Jason Statham, ale Liam Neeson. Irský rodák, který by svým charismatem utáhl sebehorší film, se představuje v další ze svých thrillerových žánrovek. Ke dvěma dílům 96 hodin (plánuje se i třetí), Mezi vlky a Neznámému se nyní přidává další kousek, beroucí si od každého něco.

Tentokrát mu však neunesou dceru nebo matku, ale rovnou celé letadlo. V Non-Stop se převtělí do leteckého maršála, který cestuje obvyklou transatlantickou linkou. Poklidný let však naruší neznámý pasažér vyhrožující, že každých dvacet minut zabije jednoho cestujícího, dokud nezíská své výkupné. Čili jde o naprosto klasickou béčkovou zápletku, která kromě poctivé dávky napětí nenabídne nic nového.

To ale ani moc nevadí, když se na palubě letounu pohybuje jeden z nejdrsnějších herců současnosti. Jde už vlastně o druhou Neesonovu spolupráci s režisérem Jaumem Collet-Serrou - Neznámý se také rozbíhal jako solidní paranoidní thriller, ale nakonec skončil jako obyčejný, ničím nevyčnívající zástupce žánru. Snad se pokusí v Non-Stop trošku vybočit ze zavedené rutiny a nabídnout alespoň přepálené hrátky, když už ne s příběhem, tak alespoň se vzdorováním gravitaci.

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete čtyři nové fotky z filmu a plakát.

Originální trailer filmu Non-Stop


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY