Hunger Games: Vražedná pomsta přináší novou porci fotek

Vydáno: 21.09.2013 14:17 - Simona Knotková | foto: collider.com

Propagační kampaň k dvojce Hunger Games rozhodně nešetří obrazovými materiály. Po sériích plakátů nám pod pokličku nového snímku dává nahlédnout více než dvacítka nových fotek.
21. listopad se blíží a s ním i premiéra druhých Hunger Games. Jak se na projektu podepíše změna režiséra, kdy původního Garyho Rosse nahradil Francis Lawrence? Již vypuštěné trailery (jako třeba zrovna ten poslední) zatím napovídají, že bychom se změny k lepšímu mohli opravdu dočkat, třebaže ohledně klíčových scén z arény si zatím musíme vystačit jenom s naší fantazií. Do listopadového uvedení nás však minimálně jedna upoutávka ještě nejspíše očekává.

Promo kampaň opět nabírá na intenzitě v těchto dnech a přichází s bohatou várkou nových fotografií. Místo se na nich našlo prakticky pro každou důležitou postavu a důkladně se například můžete opět seznámit s novými tvářemi, proti kterým se dvojice Jennifer Lawrence a Josh Hutcherson ve vodní aréně při třetích Čtvrtohrách postaví.

Nové aktualizace se dočkal také závěrečný dvojdíl. Zatímco před týdnem byla do role prezidentky třináctého kraje Almy Coin dosazena Julianne Moore, teď se obsazení rozšiřuje o Patina Miller, zatím známou spíše jako muzikální a divadelní herečku a zpěvačku. Ve finálních filmech ztvární vůdkyni povstání v osmém kraji. 

Všechny vypuštěné fotografie si jako tradičně prohlédněte v galerii článku.




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY