Unbroken Angeliny Jolie nabírá obsazení

Vydáno: 19.09.2013 07:00 - Amaya Tomanová | foto: GK Films

Angelina Jolie se opět staví za kameru - snímek s válečnou tématikou Unbroken bude mít premiéru v zimě příštího roku. Hlavní role je již nějakou dobu obsazená, do seznamu nyní přibylo nové jméno.
Angelina Jolie při natáčení filmu V zemi krve a medu / In the Land of Blood and HoneyAngelina Jolie je proslulá mimo jiné svými velkými ambicemi, odhodlaností a cílevědomostí. Svědčí o tom fakt, že ani nevalný úspěch debutu V zemi krve a medu ji od režírování neodradil a za kameru se postaví i podruhé. 

Válečné drama Unbroken je adaptací románu Laury Hillenbrand Unbroken: A World War II Story of Survival, Resilience, and Redemption o olympionikovi a pilotovi Lou Zamperinim, který se v roce 1943 poté, co se jeho letadlo zřítilo nad Pacifikem, stal zajatcem v japonském internačním táboře. Dvouletému vězení předcházel boj o holý život na širém moři, kde musel Lou po sedmačtyřicet dní vzdorovat žízni, hladu, rozmarům počasí i nenasytným žralokům.

Angelina Jolie se při práci na filmu, vznikajícím pod patronátem společnosti Universal, spojí s kameramanem Rogerem Deakinsem (SkyfallOpravdová kurážVesnice), na scénáři se budou podílet Joel a Ethan Coenovi a do hlavní role byl obsazen Jack O'Connell, představitel Cooka v seriálu Skins.

Po jeho bok se nyní nově zařadil Garrett Hedlund, na nějž se můžeme těšit například v coenovce Inside Llewyn Davis nebo v chystaném, zatím nepojmenovaném sequelu Tron: Legacy. Na další herecká jména si musíme ještě počkat, scenáristická účast bratří Coenů však napovídá, že by Unbroken mohlo režijní debut Angeliny Jolie překonat. Diváci v zámoří se o tom budou moci přesvědčit v prosinci 2015.

Zdroj: Slashfilm



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY