Avatar 2: Arnold Schwarzenegger jako záporák?

Vydáno: 17.09.2013 14:27 - Martin Bubrín | foto: Lionsgate

Není nad několik vydatných drbů - po internetu se nyní šíří fáma, že by si Arnold Schwarzenegger mohl zahrát záporáka v nadcházejícím sequelu dvoumiliardového Avatara Jamese Camerona. Kolik je na tom pravdy?
Arnold Schwarzenegger ve filmu Predátor / PredatorMoc dobře víme, že James Cameron má s Avatarem velké plány. Původně zvažovanou trilogii natáhl na quadrilogii, ke scénáři přizval ty nejlepší pisálky z branže a původní vesmír se chystá prohloubit ještě čtyřmi knihami. Filmy budou s ročním odstupem uváděny do kin od Vánoc roku 2016 - dvojka a trojka budou sequely, čtyřka prequel prvního dílu.

Vše to tedy vypukne za čtyři roky - do té doby můžeme uvažovat nad tím, jakou další revoluci si pro nás Cameron připravuje. I když je však premiéra daleko, není od věci si připomenout jeden "nezaručený" drb, který několik dní putuje na internetu. Záporáka ve dvojce Avataru by si totiž měl zahrát Arnold Schwarzenegger. Exkluzivně o tom informoval server Latino Review.

Že by šlo o další shledání někdejšího Terminátora a Harryho Taskera s režisérem, kterému v podstatě vděčí za svou kariéru? Myslím, že by to nikomu přílišně nevadilo. Rakouský dub a bývalý guvernér Kalifornie by měl prý ztvárnit zlého lidského generála, který půjde ve stopách generála Quaritche z prvního dílu. Zní to naprosto neuvěřitelně, ale Cameron je zrovna člověk, u něhož bychom se podobného castingu obávat neměli. Jednička byla v podstatě plná méně známých herců, megastar Arnieho formátu by mohlo značit, že sequel půjde do jmen mnohem zvučnějších.

Samotného Arnieho je teď v kinech více než dost - po akční Konečné ho letos uvidíme ještě ve vězeňském béčku Plán útěku, v následujících letech se objeví v trojce Expendables, pětce Terminátora nebo v novém Conanovi. Jak by se vám ale líbil John Matrix mlátící modré lidi?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY