Machete zabíjí v novém traileru

Vydáno: 03.08.2013 07:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Očekávaná braková podívaná Roberta Rodrigueze Machete zabíjí se představuje již v druhém, mnohem výživnějším traileru, v němž vládne hlavně záporák Mel Gibson. To bude zase srandy.
"Machete don't tweet!" A jedeme nanovo - hlášky, nadsázka, akce a vrásčitý obličej Dannyho Treja vrací úder v brakovém pokračování Machete zabíjí, které stále vypadá na solidní porci zábavy. Robert Rodriguez po dvou krátkých teaserech konečně přináší plnohodnotný trailer, v němž se ke slovu dostane většina nových postav a také samotná "zápletka".

Lady GagaCuba Gooding, Jr.Antonio Banderas a záporácký Mel Gibson, ti všichni přehrávají jako o život a očividně je to baví. Do toho Rodriguez přimíchává svůj typický koktejl originálních nápadů, klukovského nadšení a prezidentského humoru Charlieho Sheena.

Nakonec vlastně chybí jen ta krev a všudypřítomná zvrácenost, která by poslala upoutávku nad rámec obyčejného akčního traileru. Je dost zbytečné lákat na pokračování "céčkového" Machete celkem korektním trailerem, který uhýbá před krvavými výjevy a ostřejším slovníkem. Kdo na to do kina půjde? Rodiny s dětmi? Stále to tak vypadá, že tenhle brak ještě nevyložil všechny karty na stůl - není tak vyloučené, že se dočkáme ještě jednoho necenzurovaného traileru na závěr celé kampaně.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Machete zabíjí


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY