2 zbraně představují necenzurovaný trailer

Vydáno: 30.07.2013 13:00 - Amaya Tomanová | foto: facebook tvůrce

Premiéra adaptace akčního komiksu s Denzelem Washingtonem a Markem Wahlbergem se v zámořských kinech odehraje již za pár dní. Jak vypadá její necenzurovaný trailer?
Denzel Washington, Mark Wahlberg ve filmu 2 zbraně / 2 GunsNa internetu se v nezvykle krátké době před premiérou konečně objevil necenzurovaný trailer k akčňáku 2 zbraně, v němž si pod režijní taktovkou Baltasara Kormákura zahrají Denzel Washington a Mark Wahlberg.

A co tedy trailer nabízí? Spoustu výbuchů, spoustu přestřelek, spoustu peněz. A kromě poodhaleného těla Pauly Patton dohromady nic, co by vyžadovalo striktní cenzuru. Jakákoliv nápověda v podobě textových či hlasových komentářů téměř absentuje, a kvůli takřka nulové propagaci zbývají divákovi jen dvě věci: buďto vyrazit do kina naslepo a doufat, že zabere kombinace obsazení představitelů obou titulních rolí, nebo zhlédnutí filmu pečlivě zvážit poté, co si na internetu nastuduje co nejvíce informací o předloze.

2 zbraně jsou komiksovou adaptací bez superhrdinů disponujících superschopnostmi - na akčnosti a dynamice příběhu by však tato skutečnost neměla nikterak ubírat. Trech (Denzel Washington) se spolu se Stigmanem (Wahlberg) rozhodne vykrást banku, která je zároveň pračkou špinavých mafiánských peněz. Celou akci kromě jiného komplikuje fakt, že jeden ze dvou drsňáků je policista v utajení a druhý agentem námořní pěchoty. Do hry vstupují tajné služby a vše je mnohem složitější, než se zdá...

Trailer zhlédněte níže ze streamu.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Co je to za morální systém? (Gouda, 31.07.2013 09:33) Reagovat

    Uvědomte si, co jste napsali. Vy si opravdu myslíte, že morální je cenzurovat "poodlhalenou" ženu (záda?!), ale násilí je OK? Kde to žijete? V USA, nebo v Saudské Arábii? Zkuste trochu používat mozek a přestaňte se řídit náboženskou (ano, odtud vane vítr, i když si to nemusíte uvědomovat) lobby.

    • Re: Co je to za morální systém? (Anonym, 31.07.2013 09:46) Reagovat

      Nevycházeli jsme z nějakého osobního morálního postoje - a už vůbec ne z "náboženské lobby". Hodnocení toho, co je nebo není cenzurovatelné, vychází z kritérií Hollywoodu pro stanovení přístupnosti - je tedy v rámci kinematografického zaměření našeho webu "v pořádku". Vzhledem k tomu, že v sekci novinek není místo pro subjektivní hodnocení, jde vlastní morální systém - bez ohledu na Vámi uvedné "používání mozku" - bohužel stranou.

      S pozdravem,

      Amaya Tomanová

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY