Účastníci Hunger Games dostali nové obleky a plakáty

Vydáno: 17.07.2013 08:00 - Simona Knotková | foto: Lionsgate

Svou troškou propagandy na letošním Comic-Conu přispějí i druhé Hunger Games. Už teď si můžete prohlédnout například další porci plakátů, na které se vám představují i dva noví hrdinové.
Kapitol se už pomalu připravuje na velkolepou vraždící zábavu v podobě třetích Čtvrtoher a my si stejně tak připravujeme peněženky na listopadovou premiéru The Hunger Games: Vražedná pomsta. A opět jsme jednou obohaceni o několik nových propagačních materiálů.

Účastníci her se aktuálně hlásí na nových plakátech, na kterých je tvůrci vybavili přiléhavými oblečky stvořenými přímo pro vodní prostředí. V druhém dílu stejnojmenné knižní adaptace z pera Suzanne Collins se totiž z hlubokých lesů přesouváme na ostrov. Dovolenkovat se na něm ale určitě nebude. Kromě dvou ústředních hrdinů se vám na plakátech představují i nové tváře v podobě Lynn Cohen a Sama Claflina. Prohlédnout si můžete také dalších z vypuštěných fotografií se salutující dvojicí a jejich průvodkyní Elizabeth Banks.

Server Yahoo! Movies také informoval, že tým Hunger Games nebude chybět ani na očekávaném Comic-Conu. Konkrétně mezi filmové publikum zavítá sestava ve složení Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Lenny Kravitz, Jena Malone, Jeffrey Wright, Willow Shields a chybět nebude ani režisér Francis Lawrence.

Všem příchozím pak bude představen nový trailer, který po zatím pouze lehce lákajícím teaseru nasadí už pravděpodobně těžší kalibr. Skvělou zprávu je, že ho budou moci zhlédnout i ti, kterým exkluzivní projekce v San Diegu unikne. Trailer bude totiž hned nato online.

Všechny nové plakáty a fotky si prohlédněte v galerii.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY