Percy Jackson: Moře nestvůr má nový trailer

Vydáno: 30.05.2013 12:38 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Polobůh Percy Jackson se vrací ve fantasy pokračování Moře nestvůr a bude opět zachraňovat lidstvo. To vše se sympatickou nadsázkou a okatými digitálními triky v pozadí.
Harry Potter nižší cenové kategorie to na nás zkouší znovu. V druhém traileru ještě více přitvrzuje na trikovou stránku - sice to vypadá pořádně infantilně odvázaně, ale digitálnost některých záběrů, které si nezadají s pět let starými intry videoher, opravdu nezná mezí.
Na druhou stranu tady máme poctivou oddychovku, kdy se bude muset polobůh Percy Jackson a zároveň potomek Poseidona vypravit do Moře nestvůr, aby získal zlaté rouno a zabránil tak zničení jeho domova. To samo o sobě přináší hodně akce plné mechanických býků, ozubených monster, mořských oblud a jedné obří variace na Kronose. Samozřejmě nechybí ani tradiční 3D efekty.
Potěší i obsazení Nathana Filliona, který si očividně svůj part znamenitě užívá, a Logana Lermana, jenž už po překvapení v Charlieho malých tajemstvích nevypadá na takové ucho jako v prvním díle. Jenom se tak nějak bojím, že před Percym dají diváci přednost mnohem větším peckám, kterými je letošní léto doslova přecpané.
Trailer zhlédněte na iTunes Movie Trailers nebo rovnou pod naším článkem. V galerii také najdete dva nové plakáty.

Originální trailer #2 filmu Percy Jackson: Moře nestvůr


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY