Kdo má šanci stát se Hillary Clintonovou?

Vydáno: 27.05.2013 19:30 - Zuzana Hofmanová | foto: Columbia Pictures

Bývalá ministryně zahraničních věcí Spojených států a neúspěšná kandidátka v boji o bydlo v Bílém domě se objeví na plátně. Respektive její herecké alter ego. A kdo má reálnou šanci stát se Hillary?
Relativně neznámý režisér James Ponsoldt si pro svůj další projekt vybral poměrně velké sousto. Životopisné drama, jehož titulní hrdinkou nemá být nikdo jiný než manželka bývalého amerického prezidenta Billa Clintona, si totiž nejen říká o uznání akademické obce, ale premiéru by si mohlo odbýt do roku 2016. Magické datum označuje jediné – příští prezidentské volby, jejíchž horkou kandidátkou je právě Clintonová. A která z áčkových hvězd hollywoodského nebe má dostatek odvahy naložit si na svá bedra roli Hillary?
Snímek, který se postupně rýsuje pod názvem Rodham, což je mimochodem rodné jméno Clinton, má údajně horké favoritky hned čtyři. O Hillary usilují tři blondýny a jedna zrzka: Scarlett Johansson, Reese Witherspoon, Amanda Seyfried a Jessica Chastain.
Jedna ze čtyř dam má tak šanci zahrát si Hillary v úplných počátcích její politické dráhy, a to v období Nixonovy aféry Watergate. Tu Clinton prožila z pozice mladé právničky, která se podílí na vyšetřování skandálu, který svého času zvedl ze židle celou Ameriku. Což je doposud materiál slibný, dokud nepřijde na řadu morální dilema Clintonové, která „je brzo nucena vybrat si mezi cestou směřující do Bílého domu a jejími nevyjasněnými city k Billu Clintonovi, bývalému příteli, který momentálně učí právo v Arkansasu.“
A koho byste v roli bývalé první dámy rádi viděli vy?
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY