Teen hit Divergence rozšiřuje herecké řady

Vydáno: 26.01.2013 17:03 - Simona Knotková | foto: Katherin Tegen Books

Dnešní teenageři zkrátka milují antiutopie. Další porci své oblíbené dávky emocí dostanou díky adaptací knižní série Divergence. Film, který bude debutovat příští rok, už zaplňuje kolonky v obsazení.
Od chvíle, kdy jsme vás poprvé informovali o chystané adaptaci knižní teenage série Divergence Veronicy Roth, už uběhlo několik měsíců. Za tu dobu potkalo projekt několik aktualizací. Například si našel představitelku do hlavní ženské role.
Stane se jí Shailene Woodley, jednadvacetiletá herečka, kterou můžete znát ze snímku Děti moje a v budoucnu ji uvidíte například také jako Mary Jane v pokračování The Amazing Spider-Mana. V Divergenci se stane Beatrice Prior, mladou hrdinkou v antiutopickém Chicagu budoucnosti, ve kterém je společnost rozdělena do pěti frakcí - Odevzdanosti, Neohroženosti, Sečtělosti, Mírumilovnosti a Upřímnosti.
Ve věku šestnácti let si musí vybrat, zda zůstane ve své rodné frakci, Odevzdanosti, nebo si vybere jinou, kde už bude muset zůstat navždy. A stejně jako v podobně laděných Hunger Games, i zde se najdou jedinci, v čele se samotnou Beatrice, kteří se rozhodnou pro vzpouru.
V hledáčku Summit Entertainment je také vhodný kandidát na Woodleyin mužský protějšek. Původní jména jako Lucas Till, Jeremy Irvine nebo Alex Pettyfer, ale nejspíš zůstanou jenom na papíře a studio se poohlíží po někom vhodnějším.
Zato bychom mohli už znát jméno jedné z vedlejších rolí. Do obsazení by nově měla totiž zamířit Kate Winslet, herečka, kterou aktuálně můžete vidět v komedii Mládeži nepřístupno. V režii Neila Burgera je premiéra Divergence naplánována na 21. března příštího roku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY