G.I. Joe: Odveta se připomíná v traileru

Vydáno: 02.11.2012 13:39 - Martin Bubrín | foto: Paramount Pictures

Druhá část popcornové série měla do kin dorazit již letos v srpnu, hlavouni studia Paramount však dali přednost dotáčkám a konverzi do třetího rozměru. Nyní se osvalení vojáci od Hasbra připomínají v novém traileru.
Už jste zapomněli na dvojku G.I. Joe? Ani se vám nedivíme. Když se studio Paramount letos v květnu rozhodlo svou blockbusterovou novinku zpozdit skoro o celý rok a zabít celou nákladnou propagaci údajně kvůli konverzi do třetího rozměru, byla to pravda tak napůl. Film byl podle neoficiálních zdrojů tak špatný, že bylo nevyhnutelné k němu udělat přetáčky a tak trochu poupravit děj.
Ten, jak můžeme nyní soudit podle upoutávky, nám přinese oproti původnímu sestřihu trochu více Channinga Tatuma, který si měl ve filmu střihnout jen malé cameo. Jenže když se tento idol náctiletých slečen letos komerčně osvědčil v komedii 21 Jump Street a herecky ve striptýzovém Bez kalhot, producenti se rozhodli ho do filmu protlačit více.
Samotný trailer toho sice moc nového neukazuje, ale stále vypadá jako zábavný "tupý" blockbuster, který bude servírovat rozmáchlé CGI atrakce stejně jako Bruce Willise hláškujícího o cholesterolu (kde on vlastně nehláškuje?) a nabušeného Dwaynea Johnsona. Přestylizovanou komiksovost celého projektu má na starost Jon Chu, který sice filmový svět naštval svým třetím Let's Dance, ale zároveň potvrdil, že umí velmi zručně pracovat se třetím rozměrem. Snad to předvede i ve výsledném filmu.
G.I. Joe: Odveta dorazí do českých kin 28. března příštího roku. Trailer můžete zhlédnout rovnou pod naším článkem.

Trailer #3 filmu G.I. Joe: Odveta


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY