Nové detaily ke sci-fi Brada Birda byly odhaleny

Vydáno: 18.10.2012 15:30 - Simona Knotková | foto: David James / Paramount Pictures

Po animovaných Úžasňácích nebo Ratatouille se režisérovi Bradu Birdovi podařilo úspěšně přejít i k hranému filmu, a to čtvrtou Mission: Impossible. A tím to rozhodně nekončí...
O chystané spolupráci režiséra Brada Birda a scenáristy Ztracených nebo Promethea Damona Lindelofa jsme vás už informovali. Nyní byly odkryty i další detaily.
Titul 1952 už známe. Vzhledem k němu původní domněnkou bylo, že se příběh bude točit okolo výskytu neidentifikovatelných létajících objektů v oblasti Washingtonu D.C., ke kterému došlo v tomto roce.
První vypuštěné zprávy tuto informaci poupravily: film se měl skutečně točit okolo mimozemských civilizací, ale neměl se odehrávat v roce 1952, nýbrž v dnešním světě. Odkazovat měl ke Spielbergovým Blízkým setkáním třetího druhu. Jaké je ale nejposlednější prohlášení?
1952 má podle všeho opravdu upomínat na sci-fi klasiku z roku 1977. O mimozemšťanech ovšem být nemá... Co by tedy přesně měla znamenat ona čísla v názvu? Pravděpodobně má jít pouze o označení krabice plné starých dokumentů a fotografií u Walta Disneyho, z níž bude Lindelof čerpat inspiraci. O čem ale přesně tento mimozemský/nemimozemský snímek má být, s tím si nejspíš budeme muset lámat hlavu ještě delší dobu.
Aspoň že s dalším připravovaným filmem Birda, katastrofickým 1906 máme jasno: děj se bude odehrávat v témže roce, kdy v San Franciscu došlo k zemětřesení.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY