Justin Timberlake má problémy s alkoholem

Vydáno: 28.09.2012 13:20 - Simona Knotková | foto: Warner Bros. Pictures

Na hudební comeback Justina Timberlaka si nejspíš ještě budeme muset nějakou chvíli počkat. Jednatřicetiletý zpěvák by měl nově zavítat do romantické komedie s neromantickým názvem The Last Drop.
Režisér Rande na jednu noc Peter Sollett chystá nový snímek The Last Drop. V jeho hlavní roli by se měl objevit v poslední době permanentně vytížený Justin Timberlake. Kdo si ale už mne ruce nad tím, jak herce a zpěváka v jedné osobě uvidí na plátnech kin svíjet se na podlaze v deliriu tremens, bude asi trochu zklamán. I v tomto případě nás totiž čeká romantická komedie.
Timberlake by se ve filmu měl stát takovým newyorským Zdeňkem Pohlreichem, který bude navštěvovat restaurační zařízení a do časopisu na ně psát kritické eseje. No, a do toho bude bohužel i moc pít. Svou životosprávu se pokusí změnit poté, co mu cestu zkříží sympatická žena, do které se zamiluje...
Jména dvojice tvůrců stojících za scénářem - Brandon a Philip Murphy - vám možná nic neříkají. Malou jistotou budiž skutečnost, že scénář v roce 2011 skončil na významném Black listu a zálusk si na něj dělala už spousta společností. Nakonec ji získal produkční tým z Good Universe.
Timberlaka bychom pak nejdříve měli v kinech vidět v prosinci ve sportovním dramatu Trouble With The Curve, kde si zahraje po boku Clinta Eastwooda nebo Amy Adams. Na trailer snímku se můžete podívat na našich stránkách už nyní.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY