Podívejte se na trailer Eastwoodova hereckého comebacku

Vydáno: 09.08.2012 16:30 - Martin Bubrín | foto: Warner Bros. Pictures

Nejen Arnie ohlašuje comeback na filmová plátna. Clint Eastwood se po několika letech vrací před kameru v baseballovém dramatu Trouble With The Curve, kde mu bude společnost dělat Justin Timberlake a Amy Adams.
Tady by někdo chtěl další Moneyball... ale tak trochu naruby. Nečekejte tedy žádné počítačové statistické analýzy a chladné pojetí snímku, zde se bude hrát na starou dobrou intuici při hledání baseballových talentů, lehkou nostalgii a ty pravé americké hodnoty. A zatím to nevypadá vůbec špatně. Clint Eastwood si totiž špatné filmy nevybírá, ne?
Definitivní řeči o ukončení herecké kariéry nejslavnějšího bezejmenného pistolníka po dotočení opusu Gran Torino se zdají být ještě planější než Arnieho odchod do hereckého důchodu po třetím Terminátorovi. Místo poklidného režírování se Eastwood rozhodl pro účast na snímku Trouble With The Curve, který natočil jeho dlouholetý asistent režie Robert Lorenz. Ten v traileru láká na solidní americké drama, které bude opět v pozadí sportovní zápletky rozehrávat romantický příběh (Amy Adams a Justin Timberlake se slušně doplňují) a načrtávat téma rodiny.
I přes mírnou šablonovitost to ale zatím na malé ploše funguje. Naštvaný důchodce Clint dokazuje, že i po osmdesátce nezapomněl nic ze své mladické drsnosti, hlášky celkem obstojně dokreslují "vážné" momenty a motivační hudba zejména ke konci doluje emoce po litrech. Takže až na divně useknutý závěr traileru vlastně není na co nadávat.
Film by měl do českých kin dorazit 6. prosince. Trailer můžete zhlédnout na Yahoo Trailers nebo rovnou pod naším článkem.

Originální trailer filmu Trouble With The Curve


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY