Seriálový prequel k Psychu kompletuje herecké obsazení

Vydáno: 17.09.2012 21:17 - Marek Odehnal | foto: Paramount Pictures

Původně absurdně znějící nápad televizně zfilmovat prequel k legendárnímu Psychu nyní začíná dostávat pozitivní obrazy s obsazováním rolí hlavních představitelů. První sezony Bates Motel se dočkáme na podzim 2013.
Asi řada fanoušků původního Hitchcockova "majstrštyku" Psycho byla upřímně zděšena z rozhodnutí aktuálně velmi úspěšné televizní kabelové stanice A&E natočit seriálový prequel k této filmové klasice.
V současné době už jsou ale známy téměř všechny hlavní role a najednou se začíná celý projekt jevit mnohem perspektivněji. Posuďte sami. Hlavní postavu Normana Batese, jehož vývoj v psychopatického vraha pod diktátem dominantní matky budeme moct postupně sledovat, ztvární Freddie Highmore.
Ten se proslavil už v dětských letech coby malý chlapec z Karlíka a továrny na čokoládu a zahrál si i v Dobrém ročníku či Hledání Země Nezemě. Ještě zajímavější je ale obsazení role jeho matky.
Norma Batesová dostane tvář v posledních letech stále ceněnější herečky Very Farmiga, nominované na Oscara za Lítám v tom. Samotný děj se odehraje v současnosti a tvůrci je popisován jako setkání Twin Peaks a Smallville. Zjistíme také, že Norman měl rebelského bratra Dylana, toho ztvární Max Thieriot (Jumper). První desetidílné sezony Bates Motel se dočkáme na podzim 2013.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY