Adele nazpívá titulní píseň nové bondovky

Vydáno: 16.09.2012 12:06 - Marek Odehnal | foto: MGM

Očekávaná nová bondovka Skyfall konečně dostane svou oficiální píseň. Na svědomí ji bude mít populární mladá zpěvačka Adele. Zároveň se můžeme těšit na doposud nejdelší snímek s agentem Jejího veličenstva v hlavní roli.
Dlouhodobé spekulace, které se hudebně-filmovým světem táhly už od podzimu minulého roku, nyní konečně dostaly oficiální formu a potvrzení. Titulní skladbu očekávané nové bondovky Skyfall bude mít na svědomí čtyřiadvacetiletá zpěvačka Adele Laurie Blue Adkins, známá pod svým křestním jménem.
Podle britských bulvárních plátku se tak dokonce už stalo, když ji viděli vycházet ze slavného nahrávacího studia Abbey Road v době, kdy v něm minulý měsíc Thomas Newman natáčel filmovou hudbu pro daný snímek. Bude se navíc jednat o první singl zpěvačky od jejího celosvětově průlomového alba 21.
Zveřejněny však byly i nové informace o samotném filmu. Novinka režiséra Sama Mendese bude mít úctyhodnou stopáž 145 minut a stane se tak historicky nejdelším filmem s agentem Jejího veličenstva v hlavní roli.
Dosud poslední bondovka Quantum Of Solace byla naopak zase nejkratší ze všech částí nekonečné série, když trvala pouhých 106 minut. S Danielem Craigem v roli legendárního 007 se navíc setkáme ještě minimálně ve dvou filmech, neb právě na ně minulý týden podepsal novou smlouvu.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY