Revenge-movie Motor City se nakonec nenatočí

Vydáno: 03.09.2012 12:54 - Michala Benešovská | foto: MGP Productions

Některé filmy čeká trnitá cesta k realizaci. Nyní se s velkými problémy setkal akční snímek Motor City, který pravděpodobně skončí v propadlišti dějin. Ale možná to tak bude lepší.
Film Motor City čeká zimní spánek, momentálně totiž nepatří mezi priority studia, kde vzniká. Přitom se natáčení mělo rozeběhnout již tento měsíc. Snímek však provázejí vleklé problémy: dlouho se vybíral představitel hlavní role, mezi adepty se objevili Jake Gyllenhaal, Jeremy Renner nebo Dominic Cooper, avšak role nakonec připadla Gerardu Butlerovi.
V dalších rolích se měli objevit Mickey Rourke a Adrien Brody. Nyní se celý projekt rovnou nechává zmrazit. Motor City měl být filmem o pomstě bývalého trestance, který se vydává vyřídit si účty s člověkem, který ho za mříže dostal.
Producenti se údajně rozhodli projekt odpískat kvůli nedostatku času na postprodukci, který by jistě neblaze ovlivnil výslednou kvalitu filmu. Přednost dostaly 2 Guns s Denzelem Washingtonem a Markem Wahlbergem a Lone Survivor Petera Berga. Z toho důvodu se tedy jistě nemusíme bát, že by se urodilo málo akčních snímků.
Zda se někdy Motor City natočí, není zatím jisté. A pokud k natočení přece jen dojde, je možné, že se stávající obsazení opět zásadně změní.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY