Podívejte se na 7 psychopatů v traileru

Vydáno: 15.08.2012 15:00 - Martin Bubrín | foto: CBS Films

Novinka režiséra Martina McDonagha, který oslnil výborným debutem V Bruggách, se představuje v prvním traileru. V černohumorné gangsterce čekejte například Colina Farrella, Christophera Walkena nebo Woodyho Harrelsona.
Tak toto vypadá lahodně. Skoro jakoby se Guy Ritchie vykašlal na natáčení Sherlocka Holmese a znovu usedl za kameru. Ne nadarmo připomene novinka Brita Martina McDonagha (mimo jiné držitel Oscara za krátký snímek Six Shooter) právě odlehčenost a černý humor Podfu(c)ku nebo Sbal prachy a vypadni.
V traileru na 7 psychopatů je téměř vše, co máme na těch přepálených gangsterkách rádi - šílené postavy, suchý humor a absurdní zápletka nevydařeného zločinu, tentokrát jen s nepatrnou změnou lokace z pochmurného Londýna na prosluněné Los Angeles. Příběh točící se kolem krádeže psa nepravého člověka, ze kterého se vyklube agresivní boss losangeleského podsvětí, tak rozjíždí sérii gagů a scének, v nichž má šanci zazářit hvězdné herecké obsazení.
Každá postava vlastně není psychicky moc v pořádku, k čemuž ostatně odkazuje i název filmu. Díky tomu možná budeme moci být svědky expresivních výkonů herců jako Woody Harrelsona, Colina Farrella nebo skvěle působícího Christophera Walkena, který se zase po dlouhé době přemluvil k pořádné roli a krade si celou upoutávku pro sebe. Přidejte si k tomu sexy bývalou bondgirl (jak trailer vtipně reflektuje) Olgu Kurylenko nebo Abbie Cornish a je dost možné, že se o film začnete trochu více zajímat.
Trailer sice vypadá spíše na jednoduchou komediální řachandu, ale kdo viděl McDonaghův předchozí film V Bruggách, ten ví, že režisér u filmu jistě nabídne i nějakou přidanou hodnotu. Nechme se překvapit.
Do českých kin 7 psychopatů vstoupí 22. listopadu. Trailer můžete zhlédnout rovnou pod naším článkem.

Originální trailer filmu 7 psychopatů


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY