Která herečka se utká o Jacka Ryana?

Vydáno: 04.08.2012 11:57 - Amaya Tomanová | foto: Focus Features

Co se chystaného rebootu Jacka Ryana týče, již delší dobu máme jasno v tom, kdo se chopí režie, kdo si zahraje záporáka a kdo hlavního hrdinu. Neméně důležitá je však i hlavní ženská role. Kdo je mezi kandidátkami?
Zatím nepojmenovaný snímek o hrdinovi románů Toma Clancyho Jack Ryan se rozhodně nedá nazvat bezproblémovým. Potýkat se musel kromě problémů s názvem, obsazením a datem začátku natáčení také se ztrátou režiséra. Tím se nakonec stal Kenneth Branagh, který si zároveň střihne roli záporáka.
Film je prozatím stále bez názvu, coby představitel hlavního hrdiny zůstává nadále Chris Pine. Tvůrci nyní přistoupili k dalšímu kroku: najít ideální představitelku Ryanovy manželky Cathy. V souvislosti s ní se nejčastěji skloňuje jméno Keiry Knightley, kromě ní je ve hře dále ještě Felicity Jones a Evangeline Lilly, hovořilo se i o Kate Beckinsale.
Zatím není jasné, v jakém stylu se bude film odehrávat. Zatímco Chris Pine by se nejraději viděl ve špionážním filmu zaměřeném především na hlavního hrdinu, producent Lorenzo di Bonaventura hlasuje pro klasickou akční podívanou a vedení studia Paramount by z příběhu o Jacku Ryanovi nejraději udělalo thriller.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY