Trailer na G. I. Joe 2 ukazuje více digitální destrukce

Vydáno: 25.04.2012 08:50 - Martin Bubrín | foto: Paramount Pictures

Léto bude ve znamení popcornu. Nenápadná novinka G. I. Joe: Odveta přichází s již druhým plnohodnotným trailerem, v němž si ještě více užijete zpomalených záběrů, výbuchů a cool momentů, mezi nimiž nechybí ani demolice Londýna.
Jen co se parta "Joeů" vytáhla s osmičkou plakátů, naplno vyrukovala s dalším trailerem, který s blížícím se datem premiéry obsahuje stále více trikových záběrů, z nichž se máme posadit na zadek. Před Vánocemi to ještě vypadalo na pouhé vršení digitálních atrakcí za doprovodu zremixovaných písniček, ale až střih nové upoutávky napovídá, že druzí G. I. Joe možná budou mít i něco jako příběh.
Mnohem pomalejší rozjezd sází na profláknutou trailerovou melodii, která postupně graduje až do finále traileru. Tato prvoplánová vějička, jak vytáhnout z bezduchého letního blockbusteru nějakou osudovost, ale ani až tak nekazí zážitek, protože se dočkáme mnoha nových záběrů.
Na nich se nám konečně více. než na poli jedné hlášky, představí originální Joe Bruce Willis nebo čím dál propracovanější trikové scény (schválně srovnejte skok s motorkou v prvním a druhém traileru). Jednoznačně nejvelkolepějším záběrem je však demolice Londýna z ptačí perspektivy, která si dává rozežranou "eiffelovku" z jedničky k snídani.
Závěrečné skotačení na lanech a Roadblockův výjezd s pancéřovaným tankem vás nakonec přesvědčí, že v oparu léta byste si možná do toho klimatizovaného sálu mohli odskočit. Nečekáme zázraky, ale jako taková malá ochutnávka před zářijovými Expendables by, myslím, mohla tato další adaptace hraček od Hasbra příjemně překvapit.
Trailer G.I. Joe: Odveta můžete zhlédnout pod naším článkem.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY